Stel cookie voorkeur in
Leren met hoofd, hart en handen
overblijven

overblijven

De lunchpauze verzorgen we samen met Smallsteps. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag eten de leerkrachten met de kinderen in de klas. Aansluitend worden de kinderen door de collega's van Smallsteps uit de klas gehaald om een half uurtje te pauzeren. We stimuleren buiten spelen. Er is een ruimte beschikbaar voor kinderen die zich liever even in alle rust terug trekken.

Om gebruik te maken van deze betaalde vorm van TSO sluit u een contract met Smallsteps. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de directie of per email op te vragen bij: speurneuzen@smallsteps.nl.

Wat u uw kind mee moet geven

Veel kinderen (m.n. kleuters) hebben moeite met het herkennen van de eigen tas tussen alle andere tassen. Zou u een voor uw kind herkenbare tas voorzien van naam mee willen geven.

Het is begrijpelijk dat u uw kind wat lekkers mee wilt geven voor na de boterham. Zou u zich willen beperken tot fruit of ontbijtkoek, alstublieft geen snoep!

Ook willen wij u vragen om niet teveel boterhammen mee te geven. We zien dat kinderen soms erg veel brood bij zich hebben. Elke dag is anders; soms hebben de kinderen 's ochtends al een traktatie op, of heeft een kind gewoon een dagje wat minder trek. Zowel de leerkrachten als de groepsleiders van de TSO proberen de kinderen het meegebrachte brood op te laten eten, maar u kunt uitgaan van de professionaliteit van de leiding die soms beslist dat er een boterham weer mee naar huis gaat.